Skip to content

nieuws

Mbo-opleidingenmarkt 2021

Gelukkig kan de mbo-opleidingenmarkt dit jaar weer fysiek plaatsvinden! De mbo-opleidingenmarkt kun je bezoeken op woensdag 6 of donderdag 7 oktober tussen 13.00 en 20.00 uur in de Hooglandse Kerk in Leiden. Anders dan andere jaren moet je dit keer een ticket reserveren om toegang te verkrijgen tot de mbo-opleidingenmarkt. Ook mag je maximaal één ouder/verzorger meenemen.

Aanmelden mbo-opleidingenmarkt

Meld je voor een van de twaalf tijdsloten aan via onderstaande button. Het ticket dat je ontvangt na je aanmelding is het toegangsbewijs voor jou en je ouder/verzorger. Bij de ingang van de Hooglandse Kerk wordt de QR code gescand die op je ticket staat. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt. Vervolgens heb je anderhalf uur de tijd om over de mbo-opleidingenmarkt rond te lopen.

Coronaregels tijdens mbo-opleidingenmarkt

De mbo-opleidingenmarkt is alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs én legitimatiebewijs. Bij de ingang worden de gegevens van uw legitimatiebewijs in combinatie met de gegevens van uw coronatoegangsbewijs gecheckt. Geldige coronatoegangsbewijzen zijn: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang. Zie voor meer informatie de website van de overheid.

Misschien ook interessant...

Back To Top